به گزارش خبرگزاری مهر، یک عکاس 62 ساله آمریکایی متخصص در تهیه "تصاویر ماکرو" یا "تصاویر نگاه- از نزدیک" به نام "استفان گشمیسنر" با استفاده از یک میکروسکوپ الکترونی 10 هزار پوندی، با زوم 150 برابر، عکسهایی شگفت انگیز از جانورانی تهیه کرده است که دور از چشم ما در خانه می گردند و فرشها، لباسها و کتابهای ما را می خورند.
این عکاس در این خصوص توضیح داد: "من می خواستم حشراتی را به مردم نشان دهم که هر روز با ما زندگی می کنند. این گروه از مخلوقات شامل موریانه ها و کرمهای چوب و بیدها می توانند به تدریج خانه شما را پایین بیاورند. درحالی که مردم نمی توانند بفهمند که در زیر ملحفه ها، فرشهای پادری و داخل کمدهای لباسهای آنها چه می گذرد."
وی افزود: "تا زمانی که تخریب انجام نشود ما نمی توانیم این مخلوقات کوچک را ببینیم و حتی به آنها فکر هم نمی کنیم. اکنون من با دستگاهی که میکروسکوپ اسکن الکترونی نام دارد و با استفاده از الکترونها و نه نور تصاویر سه بعدی می سازد توانستم دنیای این مخلوقات را نشان دهم."
این عکسها نشان می دهند که سوسکهای مبلمان چگونه با طمع حفره هایی را ایجاد می کنند که می توانند به طور وسیعی به نیمک، میزها و صندلیهای شما آسیب برسانند.
این هیولاهای کوچک جونده تا پایان تابستان به اندازه ای چاق می شوند که مجبور به پوست اندازی شده و بزرگسال می شوند.
درحقیقت لارو یا نوزادان حشره ای این موجودات بیشترین خرابی را به بار می آورند. برای مثال در مورد بیدها ما تازه زمانی که این مخلوق به یک حشره بزرگسال تبدیل شود و از بین لباسهای سوراخ شده ما پرواز کند نمی توانیم آنها را ببینیم.
هر حشره بزرگسال می تواند در هر بار در بین لباسها بین 40 تا 50 تخم بگذارد و بنابراین حتی پس از رفتن پروانه بید، همیشه کسانی هستند که به خوردن لباسها ادامه دهند.
براساس گزارش دیلی میل، غذای مورد علاقه بیدها، الیاف طبیعی چون پنبه، پشم، کشمیر، خز و ابریشم است.
که نشان می دهد یک سوسک مبلمان از یک سوراخ چوبی بیرون آمده است
نظر شما